Spam Poison
Community

20 Years

Feeding spammers
since 2003

Catalan

 

Defensa't contra el correu brossa

Defensa't contra el correu brossa

Els Robots web (crawlers) són programes que naveguen per tota la web cercant pàgines enllaçades. Quan un robot que pertany a un spammer visita el teu bloc, web, fòrum, etc. hi buscarà totes les adreces de correu electrònic que hi hagi, tant a la mateixa pàgina com a les pàgines enllaçades.

 
Ara podeu defensar-vos contra aquests robots!

Tot el que heu de fer és enllaçar a aquesta pàgina de tal manera que quan un robot spammer entri a la vostra pàgina, accedirà també a aquesta. Per enllaçar aquesta pàgina, tan sols heu de copiar el següent codi:

 
Text : Lluiteu contra el correu brossa!

<a href="http://catalan-1669759375.spampoison.com">Lluiteu contra el correu brossa!</a>

 
Etiqueta per al bloc :

<a href="http://catalan-1669759375.spampoison.com"><img src= "http://pics8.inxhost.com/images/sticker.gif" border="0" width="80" height="15"/></a>

 

Els robots que recullen els correus rebran un munt de correus electrònics falsos en entrar en aquesta pàgina i entraran en una espiral d'enllaços, generats dinàmicament usant dominis que pertanyen a d'altres spammers. Això afegirà grans quantitats de dades falses a les seves bases de dades, corrompent així els seus fitxers, que passaran a ser completament inútils.


Donem les gràcies a en Tarry per haver traduït aquesta pàgina al català. Visiteu blocs-cat.com

 

 

 
Monitoring by
PRTG Network Monitor